Az ügyfélkapcsolatok elmélyítése érdekében a biztosítóknak mindinkább együtt kell működniük insurtech vállalatokkal, amelyek a leginnovatívabb technológiákat és a rengeteg ügyféladatot kihasználva már az ügyfélélmény mestereinek számítanak – állapítja meg idei insurtech jelentésében a Capgemini.


HAZAI HÍREINK

Az Agrárminisztérium 600 millió forint keretösszeggel új támogatási konstrukciót dolgozott ki a viharok által a mezőgazdasági termelőeszközökben okozott károk részbeni kompenzálására.
Önkéntes nyugdíjpénztári teljes költségmutatót vezet be az MNB, amely révén 2020-tól egyedülálló módon, első alkalommal válnak összehasonlíthatóvá két szektor, az élet- és nyugdíjbiztosítók, illetve a pénztárak költségei az ügyfelek számára.

KÜLFÖLDI HÍREINK

A munka és a magánélet közötti megfelelő egyensúly megtalálása olyan kihívás, amellyel minden munkavállaló szembesül, a családokat pedig különösen érinti. A munka, a családi kötelezettségvállalások és a személyes élet sikeres kombinálásának képessége egy háztartás minden tagjának jóléte szempontjából fontos. Magyarország ebben a tekintetben igen előkelő helyen áll az OECD felmérésében.
Az Európai Bizottság az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) társházigazdaként szeptember 12én tartotta Brüsszelben a világ első Védőoltásügyi Világkonferenciáját. A konferencia célja az volt, hogy felgyorsítsa a globális fellépést a védőoltással megelőzhető betegségek terjedésének megfékezése és a védőoltásokkal kapcsolatban világszerte tapasztalt félretájékoztatás megakadályozása érdekében.

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből az ágazat híreiről!