A WTW globális tanácsadó, brókercég és megoldásokat kínáló cég az ukrán biztosítóval, a VUSO-val együttműködve a londoni piac által támogatott, rakomány- és szárazföldi háborús kockázatokat fedező konstrukciót kínál.
A WTW szerint ez az első olyan piaci lehetőség, amely biztonságot nyújthat az ukrán és külföldi vállalkozások számára, amelyek Ukrajnán belül szárazföldi árukat és termékeket szállítanak.


HAZAI HÍREINK

Bővül azon járművek köre, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni. Ez az érintettekre 2024 július 16-tól vonatkozik majd.
A legfrissebb, áprilisi számok alapján lassult a lakásdrágulás üteme országosan és Budapesten is, három régióban pedig árcsökkenés volt megfigyelhető az előző hónapban.

KÜLFÖLDI HÍREINK

A Wagmo állatbiztosítási startup bejelentette, hogy partnerséget kötött a Roverrel, a kisállat-szolgáltatások online platformjával.
Az Aon legfrissebb katasztrófajelentése rávilágít az Egyesült Államokban jelenleg is tartó extrém időjárásra, amely előrejelzések szerint jelentős, milliárdos nagyságrendű gazdasági károkat okozhat, különösen a déli államokban.