Kiderült, melyik a legmegbízhatóbb használtautó!
2012.07.31
A Honda ismét ünnepel: hetedszerre lett a legmegbízhatóbb használt autómárka a „What Car?” autós magazin éves tesztjén, valamint a Warrantly Direct garanciaversenyén.

A felmérés kimutatta, hogy egy 12 hónapos periódus alatt a Honda gépjármûvek hagyják cserben sofõrüket a legkisebb eséllyel, azaz 10-bõl 1-szer, ami irigylésre méltó eredmény. A Honda kiérdemelte az elismerést, hiszen 2006 óta minden évben ez az autó nyeri a What Car? Magazin és a Warrantly Direct garanciatesztjét.

Ha egy gépjármû elveszti garanciáját, azt minden esetben az autótulajdonos bánja, hiszen kényelmetlenségekkel és nem várt költségekkel jár – a tesztek szerint a Honda esetében ez elkerülhetõ.

A Warranty Direct ügyvezetõ igazgatója, Duncan McClure Fisher kiemelte: a Honda 2006 óta bizonyítja, hogy konzekvensen kitûnõ, a megbízhatósági teszteken példás eredményt elérõ gépjármûveket gyárt, a szokásos három éves garanciaidõn túl. Ha a használt autóvásárlásban gondolkodik, ne habozzon, válasszon Hondát – teszi hozzá.

„Autóink megbízhatósága kulcsfontosságú számunkra, hiszen mindent megteszünk azért, hogy a Honda-tulajdonosok minden percét élvezetessé tegyük, melyet kocsijukban töltenek - mondta Dave Hodgetts, a Honda brit vállalatának ügyvezetõ igazgatója.

Ez pedig nem csak a gyártási folyamatok során fontos kritérium, hanem már azt megelõzõen, a kutatás és fejlesztés alatt elengedhetetlen, hogy valóban kiváló és megbízható minõséget adhassunk ki kezeink közül – tette hozzá Hodgetts.

Az olyan sikerek, mint a mostani is azt mutatják, elkötelezettségünk, szenvedélyünk és szakembereink tudása megtérül. Büszkeséggel tölt el minket az ágazat legmegbízhatóbb gépjármûve címet viselni, immáron hetedik éve.

A szerencsés hetes szám

A hetes mindenképpen szerencseszám a Honda pályafutása alatt, hiszen amellett, hogy jelenleg hét autótípussal hódítanak a piacokon, ez zsinórban a hetedik „What Car?” és „Warrantly Direct” gyõzelmük, sõt, 2012-ben ez már a hetedik kitüntetésük.

A Honda Jazz a fogyasztói tesztek alapján Nagy-Britannia legnépszerûbb szupermini gépjármûve lett, valamint elnyerte a 2010-es JD Power fogyasztói elégedettségi teszt elsõ díját. A Honda CR-V ezen kívül az Honest John Awards-on a legnépszerûbb autótípus lett, a Honda Jazz a Hybrid Parkers Cost of Motoring New Car Awards eco-autó kategóriájában lett elsõ, nem utolsósorban pedig az új brit Civic is tarolt a Parker’s medium háromajtós autó kategóriájában.