Új vezetõ a PBA biztosítási alkusznál
2012.08.02
Galántai Zsoltot igazolta vendor üzletágának vezetõjeként a PBA biztosítási alkusz 2012 augusztusától. Galántai több éves kereskedelmi vezetõi tapasztalattal és több mint 10 éves értékesítõi tapasztalattal rendelkezik a biztosítási szektorban.

Galántai Zsolt a biztosítói oldalról igazolt át a PBA biztosítási alkuszhoz, 2011 óta az MKB Általános és Életbiztosító kiemelt partnerekért felelõs menedzsereként dolgozott, ahol a biztosító alkuszpartneri kapcsolatainak kialakításáért és irányításáért volt felelõs, mind az élet mind a nem élet üzletág területén. Ezt megelõzõen az Allianz Biztosító alkuszi kapcsolatokért felelõs vezetõje volt, a gépjármû területen. 2002-tõl csatlakozott az Eurorisk biztosítási alkuszhoz, ahol 2009-es távozásakor értékesítési vezetõi pozíciót töltött be, s a külsõ partnerekkel való kapcsolattartás mellett a társaság belsõ képzéseinek szervezésében is részt vett.

Gazdasági mérnökként végzett a gyöngyösi Károly Róbert fõiskolán, angolul tárgyalóképes. 3 gyermeke van, szabadidejében szívesen sportol, labdarúgó edzõ.

„Fontos számunkra, hogy Galántai Zsolt személyében a biztosítási piac minden szegmensében otthonosan mozgó szakemberre építhetünk, aki több cégnél is sikeresen szervezte és irányította az értékesítési csapatot, tisztában van mind a biztosító társaságok mind az alkuszcégek mûködési metódusával is.” - emelte ki Vass Gábor, a PBA biztosítási alkusz ügyvezetõje.

„A változó piac és ügyfélelvárások új kihívások elé állítják az alkuszokat, amelyeknek a biztosítótársaságnál szerzett tapasztalataimra és a nagyobb alkuszi mozgástérre is támaszkodva hatékonyan leszünk képesek megfelelni”- összegzett Galántai Zsolt.