Egyre több cég megy Kínába: ezt felismerte az Allianz is
2012.08.14
Az Allianz nemrég bejelentette, hogy új nemzetközi egészségbiztosítási porgramot indít Kínában, az Allianz China General Insurance vállalattal együttmûködésben.

A bevezetésre kerülõ tervezet várhatóan mind a nemzetközi, mind a helyi kínai vállalatok által kedvezõ fogadtatásban részesül majd.

Az Allianz Worldwide Care marketing igazgatója a döntést azzal magyarázta, hogy Kína gazdasági növekedése az elmúlt években sem állt meg, az Európában és az USA-ban tapasztalt gazdasági válság ellenére sem. Ennek köszönhetõen rengeteg olyan céget látnak ügyfeleik között, amelyek Kína felé kezdenek terjeszkedni.

Azok a cégcsoportok, melyek az Allianz minõségi szolgáltatásával átfogó egészségbiztosítási programot tudnak nyújtani alkalmazottaik számára, versenyképes eszközt tartanak kezükben a kulcsfontosságú ügyfélkör megtartásához illetve bevonzásához” - tette hozzá Claude Daboul.

A különféle egészségbiztosítási csomagok fekvõ- és járóbeteg-ellátási lehetõségek széles skáláját, illetve egyéb szolgáltatásokat tartalmaznak, úgy mint a helyi sürgõsségi ambulancia, egészségügyi evakuálás, fogászati ellátás, menekültek ellátása.

Biztosítási csomagok széles választékát nyújtja az Allianz a nemzetközi és kínai vállalatok számára, amelyek személyzete közvetlenül Kínában vagy szerte a világban kihelyezve dolgozik - mondta az Allianz China General Insurance vezérigazgatója, Peter Nestmann.

Az egészségbiztosítási program központja Shanghaiban található, amely helyi supportot biztosít az ottani ügyfeleknek és a vezetõségnek többnyelvû információs vonalakkal, ügyfélközponttal és panaszirodával.