Új vezér a Brokernet élén
2012.08.27
2012. augusztus 24-tõl a Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói feladatait Dr. Bogdánffy Péter látja el. Gecser Ottó, a vállalatcsoport eddigi vezérigazgatója nyugállományba vonul és ezt követõen elnöki tanácsadóként vesz részt a pénzügyi tanácsadó cégcsoport irányításában, olvasható a cég közleményében.

Dr. Bogdánffy Péter (36) 2011-ben csatlakozott a cégcsoporthoz. A Brokernet Investment Holding Zrt. Igazgatóságának tagjaként és vezérigazgató-helyetteseként részt vett a cégcsoport új költség- és munkaerõ-gazdálkodási folyamatainak kialakításában, ezáltal a hatékonyabb vállalati mûködési modell megteremtésében. Kinevezésével egyidejûleg a Brokernet Investment Holding Zrt. Igazgatóságának elnökévé is választották, emellett a Quantis Alpha Zrt. Felügyelõ Bizottsági tagja.

Az újonnan kinevezett vezérigazgató jogi diplomáját Szegeden a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. Ezzel egyidejûleg elvégezte a Potsdami Egyetem német és európai gazdasági jogi képzését. Szakmai karrierjét jogászként 2000-ben a Nörr Stiefenhofer Lutz Ügyvédi Irodában kezdte, ezt követõen pedig a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda munkatársaként tevékenykedett. 2008-tól a Brokernet Csoporthoz történõ csatlakozásáig Dr. Bogdánffy Péter a Siemens Zrt. Igazgatósági tagja volt, emellett vezetõ jogászként ellátta a Siemens magyarországi vállalatainak teljes körû jogi irányítását.

A szakember jogi diplomája és jogi szakvizsgája mellett anyanyelvi szintû német és felsõfokú angol nyelvismerettel rendelkezik. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Nõs, két gyermeke van, szabadidejét családja körében és sportolással tölti.

A Brokernet Investment Holding Zrt. vezérigazgatói pozícióját, valamint Igazgatóságának elnöki feladatait az elmúlt 5 esztendõ során Gecser Ottó (62) látta el, aki nyugállományba vonulását követõen elnöki tanácsadóként vesz részt a cégcsoport életében. Az elmúlt esztendõk alatt Gecser Ottó irányításával a Brokernet Csoport transzparens, nemzetközi standardok és számviteli normák alapján mûködõ, széles körû szolgáltatási rendszerrel rendelkezõ holding szervezetté fejlõdött, mûködésének stabilitását, eredményességét még a változó piaci környezetben is megtartotta.