Új vezér az AEGONdirekt.hu élén
2012.10.16
Vezérigazgatóvá nevezték ki Marosvölgyi Pétert az AEGON Magyarország innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalatának eddigi szakmai igazgatóját.

Marosvölgyi Péter 2009 januárjában csatlakozott az AEGON Magyarországhoz, ahol részt vett a 2009 áprilisa óta mûködõ AEGONdirekt.hu létrehozásában, amely mára egyike a piacvezetõ szereplõknek Magyarországon az innovatív direktbiztosítási szolgáltatásokat kínáló vállalatok között. Munkatársaival olyan egyedi termékek kidolgozásában és bevezetésében vett részt, mint a kisállat-biztosítás, vagy a nemrég megjelent kerékpár biztosítás. Az AEGONdirekt.hu oldalon keresztül az elmúlt három év alatt összesen közel 30 ezren kötöttek biztosítást.

„Az elmúlt három évben az online direktbiztosítási szolgáltatás egyértelmûen beváltotta a hozzá fûzött reményeket. Az életbiztosítási termékek internetes értékesítése komoly áttörés elõtt áll, éppen ezért a következõ három év legfontosabb feladata az, hogy tovább növeljük piaci részesedésünket. Emellett szeretnénk az online direktbiztosítási szolgáltatás területén megszerzett tudásunkra és tapasztalatainkra építve – amelyekkel élen járunk a régióban – a cseh, szlovák és lengyel piacokon is közremûködni az AEGONdirekt.hu-hoz hasonló rendszerek kiépítésében” - mondta el Marosvölgyi Péter.