A Signal átvette az Axa lakásbiztosításait: az ügyfeleknek nem kell drágulástól tartaniuk
2013.01.24
A Signal Biztosító Zrt. sikeresen átvette az AXA Biztosító Zrt. lakásbiztosítási állományát, így a jövõben az Axa utasbiztosításait értékesíti a Signal az ügyfeleinek.

A portfólió integrálásával tovább erõsödött a Signal vagyonbiztosítási üzletága. A két társaság között létrejött stratégiai együttmûködés további lépéseként a Signal Biztosító január közepétõl ügyfelei számára az Axa utasbiztosítását értékesíti.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2013. január elsejével engedélyezte, hogy a Signal átvegye az Axa lakásbiztosítási állományát. Az állomány átruházása sikeresen megtörtént, az Axa által kötött valamennyi élõ lakásbiztosítási szerzõdésben idén január 1-jei hatállyal a Signal vált a szerzõdés alanyává, illetve adatkezelõvé az ügyfelek személyes adatai és üzleti titkai tekintetében.

A Signal belépésével a biztosítási szerzõdési feltételek, valamint a biztosítási díj változatlan maradt. Errõl minden érintett ügyfelünket levélben tájékoztattuk.

\"Társaságunk 20 éves biztosítási gyakorlata, a közel hatvanezer szerzõdést kezelõ lakásbiztosítási portfóliója, valamint a számos szakmai elismerés új ügyfeleink számára is garanciát nyújt arra, hogy továbbra is magas színvonalú szolgáltatásban részesülnek.\" - olvasható a társaság közleményében.

A Signal - az Axa Biztosítóval létrejött hosszú távú stratégiai együttmûködés keretében – egy újabb területen tett elõrelépést, ugyanis 2013. január 21-tõl ügyfelei számára az Axa utasbiztosítását kínálja. Ár-érték arányát tekintve (napidíj – szolgáltatási összeg) az Axa utasbiztosítása a piacon megtalálható legjobb termékek egyike, amelyet a Signla egyéni és csoportos ügyfelei már a téli utazási szezon idején igénybe vehetnek.