Lantos Lóránt a Genertel új igazgatósági tagja
2013.06.20
A Genertel Biztosító Zrt. tulajdonosi döntése nyomán Lantos Lóránt (36) lett a biztosítótársaság igazgatóságának új tagja. Az új vezetõ a teljes magyarországi és szlovákiai értékesítésért és marketingtevékenységért felel a testületben.

Az informatikus mérnöki diplomával rendelkezõ szakember 2010 óta áll a Generali csoport alkalmazásában. Ekkor indította el ügyvezetõként a cégcsoport független biztosítási alkuszcégének tevékenységét. 2011-ben lett a magyarországi Generali csoport új ügyfélközpontú stratégiájának projektvezetõje, tavaly áprilistól pedig a Genertel brókeri és partneri értékesítésért felelõs vezetõje.

Lantos Lóránt 2006-2010 között a PBA Praeventio Biztosítási Alkusz online értékesítési igazgatója volt, miután 2000-2006 között a Netrisk.hu egyik alapítójaként részt vett az online biztosításértékesítés hazai meghonosításában.

Az új vezetõ tevékenységének fókuszában az adatbázis- és lead alapú, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó telefonos értékesítés hatékony alkalmazása áll a magyar és szlovák piacokon.

Lantos Lóránt nõs, egy hároméves fiúgyermek édesapja.