Reálhozamokra hajt a CIG
2011.07.26
A CIG Pannónia bónuszrendszert csatol egy régebbi unit-linked biztosításához, ezzel csábítanák a reálhozamot elérõ egykori pénztártagokat – írja a Privátbankár.

A Brokernet és a CIG Pannónia Biztosító még januárban kötött egyességet arról, hogy stratégiai kérdésekben együttmûködnek, továbbá, hogy a Brokernet 4 évben belül a biztosító 10%-os tulajdonosa lesz. A piacra most bevezetni tervezett új biztosítás újabb mérföldkõ a biztosítónál.

A CIG \"Signum Pro\" néven ajánl ezentúl a hazai életbiztosítási piacon egyedülálló befektetési célú terméket, amely a biztosítási védelem mellett megtakarítási, valamint tõketeremtési lehetõségeket kínál.

Az idõzítés egyáltalán nem véletlen, a CIG ugyanis a reálhozamokra hajt, a kifizetések majd 2 millió embert érintenek. Nagyjából 100 milliárd forintnak megfelelõ megtakarítás kerül most egyszerre vissza a lakossághoz.

A Signum Pro olyan unit-linked (befektetési egységekhez kötött) biztosítás, mely forint és euró alapon egyaránt megköthetõ - a CIG ezzel a szlovákiai ügyfeleket is igyekszik megcélozni.

A hazai piacon egyedülálló, hogy a termékhez bónuszrendszert kapcsoltak, mely támogatja az ügyfelek tõkefelhalmozási céljainak megvalósítását