Idén is a Generali a legjobb a gépjármû-biztosításokban
2013.09.24
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) X. Jubileumi Biztosításszakmai Konferenciáján kilencedik alkalommal osztották ki a hazai biztosítók szolgáltatási minõségét értékelõ díjakat, a gépjármû-biztosítások terén immár hetedik alkalommal bizonyult a Generali a legjobbnak.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) minden évben díjazza a biztosítókat a független alkuszok véleménye alapján, éves konferenciájának nyitó napján. Ezúttal is négy kategóriában ítélték oda a szolgáltatások minõségéért járó díjakat. A gépjármû-biztosításokban idén is a Generali Biztosítót választották legjobbnak az FBAMSZ tagjai.

„Szövetségünk, az FBAMSZ fõ feladata azon alkuszok érdekképviselete, akik a lakossági és vállalati ügyfeleknek segítenek eligazodni a biztosítások sokszínû kínálatában. Mi elmondhatjuk róluk, hogy valóban jól ismerik az egyes biztosítótársaságok termékeit, szolgáltatásait. A szavazatik alapján odaítélt díj hûen tükrözi a társaságok kimagasló szolgáltatásminõségét. A Generali Biztosítót hosszú évek óta választják a legjobbnak alkuszaink a gépjármû-biztosítások kategóriájában, mellyel reméljük, már nemcsak a szakma, de a meglévõ és leendõ ügyfelek számára is bizonyított a Generali kiválósága” – mondta Papp Lajos, a FBAMSZ elnöke.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége a díjat a tagjai által kitöltött kérdõívek alapján ítéli oda. A tagok a biztosítók munkáját értékelik alkusz-szemmel a megbízhatóság, a pontosság, a szerzõdéskötés és a kárrendezés gyorsasága, valamint a termékválaszték alapján. Ezen felül figyelembe veszik a területi egységek szolgáltatásainak, valamint az alkuszi összekötõknek nyújtott szakmai támogatás minõségét is. A Generali a Szolgáltatás Minõségi Verseny fennállása óta minden évben a díjazottak között szerepel.

„A Generali Biztosító jelenleg is több mint 500 független biztosításközvetítõ partnerrel áll kapcsolatban, így társaságunk számára különösen fontos ezen partnereink véleménye, a részükrõl érkezõ elismerés, hiszen stratégiánkban egyaránt fontos szerepet játszik a saját értékesítési hálózat támogatása és fejlesztése, valamint a külsõ értékesítési partnerek tevékenységének segítése” – mondta Márta Róbert, a Generali értékesítési igazgatója.