Hatalmasat bukhat a híres rock csapat biztosítója
2011.08.15
Szorult helyzetbe kerülhet a népszerû Kings of Leon biztosítója, a Llyod’s of London, miután a rock csapat lemondta az amerikai turné hátralévõ 29 fellépését. A frontember, Caleb Followill kimerültségre, és hangszál problémákra hivatkozott.

A frontember, Followill a július 29-i dallas-i fellépésen a közönségnek állítólag azt mondta: „kimegyek a színfalak mögé hányni. Iszom egy sört, visszatérek és eléneklek még három dalt”.Természetesen a koncert itt véget ért.

Egy késõbbi twitter üzenetben testvére, szintén a zenekar egyik tagja Jared Followill azt mondta: „nagyon szeretem a rajongóinkat, tudom, hogy nem hülyék, nem tudok hazudni. Nagyobb problémák is vannak a zenekar körül, mint hogy nem ittunk elég Gatorade-et”.

A zenekar 1999-ben alakult Nashville-ben a Followill fiúkból, elsõ albumukat 2003-ban adták ki, a legnagyobb sikert a 2008-as Only by the Night” album hozta.

Nem ez volt azonban az elsõ alkalom, hogy a Kings of Leon koncert hirtelen véget ért. Tavaly júliusban St. Louisban három szám után véget ért a fellépés, miután az szabadtéri helyszínen galambok összepiszkították a zenészeket.

Az amerikai turné lemondása most 15 millió dollárjába kerülhet a biztosítónak.