Személyi változások a Prémium pénztáraknál
2014.05.28
A jövõben Dr. Váradi Péter tölti be az AXA szervezetétõl a közelmúltban függetlenné vált Prémium Egészségpénztár, Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár és Horizont Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsainak elnöki posztját, a pénztárak mûködését pedig Pataki Tamásné irányítja majd ügyvezetõ igazgatóként - közölte a társaság.

Dr. Váradi Péter pénztári szakmai pályafutását a Dimenzió Egészségpénztárban, mint szolgáltatási ügyvezetõ-helyettes kezdte. Ezt követõen, 2004-tõl a nem sokkal az elõtt alapított Credit-Suisse - késõbb Winterthur, majd AXA Egészségpénztár - ügyvezetõjeként, majd igazgatótanácsának elnökeként dolgozott. Ezzel párhuzamosan az AXA Biztosító vezetõ orvosaként, 2011-tõl pedig az AXA Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztár igazgatóságának elnökeként tevékenykedett.

Pataki Tamásné szakmai pályafutását 1997-ben, az akkori Pénztárfelügyeleten kezdte. Ezt követõen, 1998-tól az OTP Magánnyugdíjpénztárnál pénzügyi vezetõként, majd 2004-tõl az UNIQA Egészségpénztárnál gazdasági vezetõként dolgozott. Több mint öt éve a Prémium (korábbi AXA) Egészségpénztár ügyvezetõje, s e mellett 2011 óta a Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezetõi feladatait is ellátja.