Végelszámolás alatt a CIG Pannónia Szolgáltató Központ
2014.07.01
A cég végelszámolónak Barta Miklóst jelöli ki, akinek egyúttal a CIG Pannónia Szolgáltató Központ Kft.-nél betöltött ügyvezetõi tisztsége a mai nappal megszûnik.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága döntött a 100 százalékos tulajdonában álló CIG Pannónia Szolgáltató Központ Kft. végelszámolás formájában történõ jogutód nélküli megszüntetésérõl - közölte a cég a Budapesti Értéktõzsde honlapján hétfõn.

A közlemény szerint a CIG Pannónia Szolgáltató Központ Kft. eredetileg alkuszcégként, a késõbbiekben a kiszervezett tevékenységek (többek között: ügyfélszolgálat, adminisztráció, kárrendezés) szolgáltatójaként mûködött, mely mind a céget, mind annak leányvállalatát, a CIG Pannónia Elsõ Magyar Általános Biztosító Zrt.-t (EMABIT) kiszolgálta. Tavaly a kiszervezett tevékenységeket a cég és az EMABIT is visszavette, a szolgáltató központ harmadik személy részére szolgáltatás végzésére megrendelést nem szerzett, így tevékenységet sem végezett.

A cég végelszámolónak Barta Miklóst jelöli ki, akinek egyúttal a CIG Pannónia Szolgáltató Központ Kft.-nél betöltött ügyvezetõi tisztsége a mai nappal megszûnik - áll a közleményben.