Idén 64 millió forint bónuszt fizet az Uniqa hûséges ügyfeleinek
2014.07.01
Megéri hûségesnek lenni: az UNIQA Biztosító bónuszkifizetésben részesíti mindazon ügyfeleit, akik több szerzõdéssel rendelkeznek és kármentes voltak az elmúlt évben. Idén közel 13 ezer ügyfél kapja vissza díja egy részét.

Az UNIQA Biztosító 1999-ben indította népszerû hûségprogramját, a MultiPartner rendszert. A MultiPartnerség legfõbb elõnye, hogy keretein belül a társaság pénz-visszafizetéssel jutalmazza azon több szerzõdéssel rendelkezõ ügyfeleit, akik az adott évben kármentesek voltak. A több mint 23 ezer MultiPartner közül 12 752 ügyfél részesülhet bónuszkifizetésben idén, összesen közel 64 millió forint értékben.

A bónuszkifizetések a biztosítások éves díjának az összegébõl adódnak, kitétele, hogy a szerzõdések éves díja elérje a 30 ezer forintot. Az UNIQA a hûséget más módon is jutalmazza. A MultiPartnerek casco szerzõdését kár esetén mindössze három osztállyal sorolják vissza az általános négy osztállyal szemben. Az ügyfelek a pénz-visszatérítés mellett élvezhetik a VitalClub tagságot is, amellyel kedvezményesen vehetik igénybe a fitnesz és wellness partnerek szolgáltatásait.

„Biztosítónk arra törekszik, hogy élen járjon az ügyfelek kiszolgálásában, és termékeivel piacot formáljon. Gondolkodásra inspirálunk és innovatívak vagyunk. E gondolatok jegyében született a Med TopDoc egészségbiztosítás is. Súlyos megbetegedések (daganatos, illetve keringési betegségek, idegsebészeti beavatkozások) esetén adunk segítséget: teljes körûen megszervezzük és térítjük a külföldi gyógykezelést. Ráadásul, ezt a biztosítási védelmet –a piacon egyedülálló módon – 65 éves korig lehet igényelni, és a fedezet a 85. életév betöltéséig terjedhet – emelte ki Othmar Michl, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója.

Az UNIQA Biztosító Zrt. az alapítása óta eltelt két évtized alatt a magyar piac hatodik legnagyobb biztosítótársaságává vált. Az egész országra kiterjedõ értékesítési hálózattal rendelkezik. A Biztosító 1990 óta van jelen Magyarországon, 2003 novemberétõl UNIQA Biztosító Zrt. néven. Célja, hogy ügyfeleinek teljes körû szolgáltatást nyújtson olyan minõségben, amely mértékadó más biztosítók számára is. Nyolcadik alkalommal választották a legjobb magyarországi márkák, a Superbrandek közé az UNIQA Biztosítót, és ötödik alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat. A tavalyi évben a legjobban teljesítõ unit linked eszközalapokat bemutató Money Moon rangsorban a vizsgált kategóriákból három esetben az elsõ helyen végeztek az UNIQA alapjai és a legjobb hazai vagyonkezelõnek járó díjat ismét az UNIQA munkatársa, Kovács László vagyonkezelési igazgató érdemelte ki.

Az UNIQA Biztosító Zrt. az egyik vezetõ közép-európai biztosítókonszern, az UNIQA csoport tagja. Az UNIQA csoport 22 ezer munkatársa és értékesítési partnere 19 országban 9,3 millió ügyfelet lát el. Az UNIQA hazájában, Ausztriában 22 százalékos piaci részesedésével a második legnagyobb biztosítókonszern. A kiemelt célpiacnak számító Közép-és Kelet-Európában 15 országban van otthon: Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Koszovóban, Horvátországban, Macedóniában, Montenegróban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Szlovákiában, Csehországban, Ukrajnában és Magyarországon. Emellett az UNIQA csoportnak Olaszországban, Svájcban és Liechtensteinben is vannak érdekeltségei.