Új utasbiztosítás EU-állampolgároknak
2011.09.06
Az ALC Health nemzetközi egészségbiztosítási szolgáltató új globális utasbiztosítási terméket dobott piacra, kifejezetten európai uniós lakosok számára, nemzetiségtõl függetlenül.

Az új biztosítási termék esetében kétféle csomagból választhatnak az ügyfelek, melyek mindegyike fedezetet nyújt az orvosi ellátás költségeire, a törölt utazásokkal, vagy lekésett járatokkal kapcsolatos költségekre, a jogi kiadásokra, de golfhoz, vagy téli sportokhoz kapcsolódó kiegészítõ szolgáltatásokat is tartalmaznak a csomagok.

Választható egyszerû (maximum 100 napra érvényes), vagy több utat összekapcsoló csomag is, ahol a biztosítottak három különbözõ földrajzi területet jelölhetnek ki, amely fõként azok számára lehet hasznos, akik nyaralóval is rendelkeznek valamely EU-s tagországban.

Andres Apps értékesítési és marketingigazgató elmondta: „Az új utasbiztosítási termék azoknak készült, akik átfogó biztosítási fedezetet keresnek, megfizethetõ áron. Az ALC Prima Travel utasbiztosítása bármely EU-tagország állampolgára számára elérhetõ, és ideális megoldást nyújt az egyre nagyobb számú expat számára, akik rendelkeznek helyi egészségügyi biztosítással, azonban külföldi utazásaik során is védelemben szeretnének részesülni”.