A biztosítási ágazatot célozza meg elsőként a Reuters az új szolgáltatásával
2022.07.27

A Reuters bejelentette a Reuters Insight, egy új üzleti intelligenciaplatform elindítását, amely iparágvezető, szakértői forrásokból származó adatokat kínál a szakemberek számára, hogy segítse őket üzleti stratégiáik meghatározásában és alakításában. A biztosítási ágazat az első ágazat, amelyet a platform lefed.

A Reuters Insight saját adatokat kínál - amelyeket közvetlenül az egyes ágazatok vezetőitől szereznek be, és amelyeket egyedi kutatások támasztanak alá -, hogy azonosítsák az iparági trendeket, és feltárják, hogyan reagálnak a versenytársak.

A felhasználók testre szabhatják az anonimizált információkat - az adatokat olyan kritériumok szerint szűrhetik, mint a vállalat mérete, típusa, földrajzi elhelyezkedése és vezetői profilja, hogy a legrelevánsabb összehasonlító csoportot hozzák létre, és kiemeljék a stratégiai döntéshozatal minden egyes szakaszában figyelembe veendő területeket. 

A Reuters Insight több mint 500 amerikai és uniós biztosítási iparági vállalattól gyűjti össze a stratégiai technológiai befektetésekkel kapcsolatos információkat. "A platform segít a vezetőknek megjósolni a jövőbeli technológiai beruházások sikerét, és látni, hogy társaik hogyan reagáltak a technológiai beruházásokra" - mondta Emma Sheard, a Reuters Events Insurance ügyvezető igazgatója. Segíthet a ROI előrejelzésében is.

A Reuters Insight emellett virtuális közösségeket is biztosít az iparági szakemberek számára, lehetővé téve a tagok számára, hogy közvetlen beszélgetésekben és csoportos fórumokon vegyenek részt egymással.  

Josh London, a Reuters Professional vezetője és a Reuters marketingigazgatója elmondta: "A Reuters Insight célja, hogy segítse a szakembereket stratégiáik kialakításában és érvényesítésében azáltal, hogy egyedülálló piaci ismereteket nyújt számukra, a versenytársak megközelítésére összpontosítva. A szolgáltatás elképesztő mélységű, saját adatok széles skáláját hasznosítja, és az iparági közösségek erejét kihasználva egyedülálló értéket nyújt."

A Reuters Insight által lefedett első ágazat a biztosítási ágazat, melyet további vertikális ágazatok - köztük a gyógyszeripar, az autóipar – követnek. A Reuters Insight biztosítási vertikum több mint 500 anonimizált amerikai és uniós székhelyű biztosítási iparági vezetőtől, szakértőktől származó adatokat tartalmaz, amelyekből kiderül, hogyan azonosítják a lehetőségeket és hogyan oldják meg a kihívásokat.