FinTech Akadémiát indít az MKB Bank
2016.10.06
Mától lehet jelentkezni az MKB FinTech Akadémiájára, amely a bank négy lépcsõbõl álló FinTech Programjának elsõ pillére. A kezdeményezés alapvetõ célja egy 21. századi digitális bank felépítése partneri együttmûködéséken keresztül.

Az MKB Bank az elsõ Magyarországon, amely külön figyelmet fordít a pénzügyi startup-ok és digitális technológiák fejlesztésével foglalkozó csapatok felkarolására. A FinTech Akadémia átfogó képet ad a digitális pénzügyek világáról. Négy héten keresztül, heti egy alkalommal Magyarország legelismertebb szakértõi vitatják meg, hogyan alakulnak át a lakosság és a vállalatok pénzügyei a digitális korszakban. Olyan témák szerepelnek a napirenden, mint a digitális bankolás fejlõdése, lehetséges kifutási pályái, illetve a legjobb digitális gyakorlatok a hitelezés, a vagyonmenedzsment, a pénzforgalmi szolgáltatások terén.

Mától 2016. október 25-ig várja az MKB Bank mindazok jelentkezését, akik rendelkeznek valamilyen új digitális megoldással, illetve azokét, akik érdeklõdnek a téma iránt, és szeretnék annak részleteit is megismerni.
A FinTech Versenyre a FinTech Akadémia zárásától kezdve 2016. december 1-ig lehet jelentkezni. Az MKB Bank a program részleteirõl a közösségi csatornákon, valamint a FinTech Program hivatalos weboldalán, az mkbdigibank.hu oldalon folyamatosan tájékoztatja az érdeklõdõket.