El sem hiszed, hogy mennyit ér Ronaldo jobb lába!
2017.06.13
A blikk.hu összegyûjtötte, hogy melyek azok a testrészek, amelyekre a világsztárok biztosítást kötöttek, majd azokból összeállított egy-egy elképzelt nõi és férfi alakot, úgynevezett kimérát.

A napilap szerint valószínûleg nincs olyan testrész, amit valamelyik híresség ne biztosított volna már nagyobb összegre. A számok sokszor brutálisak. Dolly Parton 600 ezer dollárra biztosított hangja eltörpül J.Lo 300 millióra taksált feneke vagy Angelina Jolie – önmaga és a biztosítója szerint – 1 milliárdot érõ teste mellett. 

A hírességek általában azt a testrészüket vagy adottságukat biztosítják, mely megélhetésüket jelenti vagy egyszerûen védjegyükké vált. Egyszerû üzleti megfontolásból eredõ elõvigyázatosságról van szó tehát. Viszont biztosak lehetünk benne, hogy Cristiano Ronaldo-t egyáltalán nem tenné boldoggá az elképesztõen sok pénzt jelentõ 144 millió dollár, ha cserébe legendás jobb lábáról kellene lemondania.

Az elképzelt kimérákat ábrázoló grafikák és a teljes cikk itt érhetõ el: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/orult-sztarbiztositasok-milliokat-ernek-a-hiressegek-egyes-testreszei/fkj1d71