Az Ascot új ajánlattal bővíti környezetvédelmi biztosítási portfólióját
2023.10.12

Az Ascot cég kibővítette környezetvédelmi kínálatát a Prime PREMIER bevezetésével, amely egy új, helyhez kötött környezetvédelmi termék, amelyet az ingatlanokkal, gyártással, elosztással, raktározással, iparral és fejlesztéssel foglalkozó ügyfelek számára terveztek.

A Prime PREMIER az ingatlanok, a feldolgozóipar és az ipari környezeti kockázatokkal szembeni védelméért kapta a díjat.

A bejelentés szerint ez az új környezetvédelmi megoldás pozícionálja az Ascotot, hogy megfeleljen a folyamatos piaci keresletnek egy egyszerűsített konstrukció iránt.

Ted Mavraganis, a Prime PREMIER környezetvédelmi alelnöke és vezetője nyilatkozatában elmondta: "A mai vállalatoknak fel kell készülniük az előre nem látható környezeti veszélyekre. Nagy örömmel kínáljuk új Prime PREMIER termékünket, amely egyszerűen és rugalmasan kínál személyre szabott megoldásokat ügyfeleinknek. Csapatunk átfogó kockázatvállalási szakértelemmel rendelkezik és elkötelezett a kárrendezések tekintetében, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink megkapják a megérdemelt figyelmet és a megfelelő szolgáltatás.

A Prime PREMIER biztosítási fedezetet nyújt a szennyezés által okozott vagy abból eredő személyi sérülésekre, vagyoni és környezeti károkra a kárigények, illetve a káresemény alapján.