Alkuszok díjazták a Generalit
2011.05.25
A tavalyi esztendõ után ebben az évben ismét a Generali biztosító kapta a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) által odaítélt díjat, amelyet a MABIASZ Konferencián adott át a cég képviselõinek a Szövetség elnöke.

A 2011-ben másodszor megítélt és komoly szakmai tekintélynek örvendõ díjjal a Mabiasz azt a biztosítót jutalmazza, amely az alkuszok véleménye alapján a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtotta az elmúlt egy év során.

Az oklevelet a már hagyományosnak mondható MABIASZ Konferencián adták át, miután a szövetség tagjai egyesével szavaztak arról, hogy melyik biztosítótársaság érdemes leginkább a díjra. Olyan kritériumok alapján voksoltak, mint például: melyik biztosítóval a legjobb az együttmûködés, melyik társaság mondhatja el a leginkább magáról, hogy korrekt és gyors a kárrendezés, melyik cég nyújtja a legszínvonalasabb oktatást és nem utolsó sorban díjazták az elérhetõséget, valamint a gördülékeny adminisztrációt is. Püski András, a MABIASZ elnöke az ünnepélyes átadás során kiemelte, hogy az egyre növekvõ díjversenyben elengedhetetlenül fontos a szolgáltatás magas színvonalának fenntartása és tovább növelése, hiszen ennek eredményét a biztosító társaságok, a közvetítõk, és ami a legfontosabb, az ügyfelek is érzékelik.

MABIASZ 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a hazai, magyar tulajdonban lévõ biztosítási alkuszcégek érdekképviseletét, illetve jelképes hidat húzzon fel az önállóan mûködõ alkuszcégek között. Mára a MABIASZ a legnagyobb, 138 tagot számláló biztosítási alkuszokat és szaktanácsadókat tömörítõ érdekképviseleti szervezet.