A Toyota Tsusho csatlakozik a Brokerslink hálózathoz
2023.11.02

A Brokerslink globális brókercég bejelentette, hogy a Toyota Tsusho Insurance Management Corporation leányvállalatként csatlakozott a brókerhálózathoz.

A TIM számos biztosítási szolgáltatást nyújt, beleértve a nagyvállalatoknak szóló brókertevékenységet, biztosítást, viszontbiztosítást, captive menedzsmentet, globális biztosítási programmenedzsmentet és kockázati tanácsadást. A vállalatot a Toyota-csoport vállalatai számára nyújtott brókerszolgáltatások miatt alapították. Mostanra ezt a tevékenységet globális cégek számára nyújtott szolgáltatásokkal bővítette ki.

José Manuel Fonseca, a Brokerslink elnöke elmondta: "Ez jelentős mérföldkő a Brokerslink hálózat számára. A Toyota-csoport részeként a TIM hírneve a minőség, a megbízhatóság és a technikai kiválóság. Az, hogy a Brokerslinket választják globális partnerüknek, a mi hírnevünket és rátermettségünket igazolja."

Masanori Shibata, a Toyota Tsusho Insurance Management Corporation elnöke hozzátette: "A Brokerslink és annak partner- és leányvállalati hálózata növelik a globális kockázatátviteli lehetőségeinket, mind a magunk, mind vállalati ügyfeleink számára. A világ több, mint 130 országában jelen lévő hálózathoz való csatlakozás nyilvánvaló előnyökkel jár, és várakozással tekintünk az ebből adódó kölcsönös lehetőségek irányába."