A battleface és a Stella biztosító partnerek lettek
2023.11.13

A battleface utasbiztosítási szolgáltató partnerséget jelent be az ausztrál Stella biztosítási startuppal.

A partnerség részeként a Stella a battleface API-ját fogja felhasználni, hogy utasbiztosítást kínáljon ügyfeleinek.

A 2018-ban alapított Stella első terméke a QBE által kötött gépjármű-biztosítás volt. Emellett kínál kisállatbiztosítást is.

 Matt McLellan, a battleface ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:
Nagy örömmel üdvözöljük a Stella biztosítót új partnerünkként. A Stella Insurance már eddig is nagy hatást ért el a biztosítási területen; mi képesek vagyunk kiegészíteni kínálatukat, és kivételes ügyfélélményt és személyre szabott utasbiztosítási megoldásokat biztosítani. Ezzel a partnerséggel izgatottan várjuk, hogy moduláris biztosítási termékeinket kiterjeszthessük a Stella Insurance ügyfeleire is, biztosítva számukra a megérdemelt nyugalmat utazásaik során.

 Renee Cosgrave, a Stella Insurance COO-ja a következőket mondta el:
A Stella Insurance-hoz hasonlóan a battleface is olyan, mint senki más: innovatív, friss, jövőbe mutató gondolkodású, amely kiemelkedik a tömegből, és fontos szerepet fog játszani a Stella Insurance jövőbeli eredményeiben. A battleface-szel való partnerségünk az innovációról és a kivételesen rugalmas és testre szabható utasbiztosítások nyújtásáról szól, olyan, nőkre szabott funkciókkal, mint a váratlan terhességi komplikációk fedezete, a szülők és gondozók számára nyújtott gyermekgondozási szolgáltatások, valamint a családon belüli erőszakra vonatkozó fedezet, amely biztosítja számukra a szabadságot, hogy magabiztosan felfedezhessék a világot. Az első számú dolog, amit egy partnerben keresünk, az azonos értékek, valamint a közös jövőkép, amely támogatja a Stella célját, azaz a status quo megkérdőjelezését, hogy egy nemek közötti egyenlőséget biztosító világot teremtsen. Ezen túlmenően olyan partnereket keresünk, akik hajlandóak együttműködni olyan termékek és funkciók fejlesztésében, amelyek a nőkre összpontosítanak a növekedés ösztönzése és a valódi hatás elérése érdekében. A battleface pedig mindezeket a feltételeket teljesítette