A Direct Commercial új brókerportált indít
2023.11.29

A Direct Commercial új közvetítői portált indított, amely a brókercégek számára nagyobb funkcionalitást és hozzáférést biztosít az MGA szolgáltatásaihoz.

Az új nyomkövető segítségével az alkuszok jobban szemmel tudják tartani a kárigények alakulását, és megfelelő szűrőket alkalmazhatnak a biztosítottak kárigényeivel kapcsolatos konkrét frissítések és információk érdekében.

Miközben a portál javítja a Direct Commercial bróker szolgáltatásait, a cég szerint a brókerekkel való kapcsolattartás legfontosabb elemei a kárigényekkel kapcsolatban megmaradnak, beleértve a negyedéves kárfelülvizsgálatot is.

Adam Marsh, a Direct Commercial Limited munkatársa elmondta: "Az új portálunk integrálása a legújabb lépés a folyamatos válaszunkban, hogy digitális megoldásokkal javítsuk a brókerek számára nyújtott szolgáltatásokat, miután az év elején elindítottunk egy új csomagot, a Connectet, amely támogatja a CCTV-be már befektetett biztosítottak támogatását.

"A brókerek igényeinek meghallgatása központi szerepet játszik ebben a kezdeményezésben. A portál fokozatos fejlesztése az ő visszajelzéseikhez igazodik és úgy terveztük, hogy átfogó elérhetőséget kínáljon, lehetővé téve a hatékony adminisztrációt és az adatokhoz való gyors hozzáférést."

A DCL a portál fokozatos fejlesztését tervezi, a kezdeti tervek szerint olyan funkciókkal, mint például a járműbeállítások adminisztrálásának lehetősége és a dokumentumtárhoz való hozzáférés.