Liu Song lesz a Volante Global szingapúri fiókjának szerződési igazgatója
2023.12.04

Liu Songot a Volante Global szingapúri egységének szerződéses igazgatójává nevezték ki, ahol a társaság szerződéses viszontbiztosítási kockázatvállalására fog összpontosítani.

Song kinevezését Amy Fu, a Volante Global szingapúri irodájának igazgatója jelentette be.

A Volante Singapore egy több osztályba sorolt, több területre kiterjedő nemzetközi MGA és Lloyd's szindikátus.

Az egységet az év elején, júniusban indították el.

Az egység a Volante saját, A-besorolású Lloyd's Syndicate 1699 szindikátusán keresztül kínál viszontbiztosítási megoldásokat az ázsiai és csendes-óceáni térségben, Kína nagy részén, Délkelet-Ázsiában, Dél-Koreában és Japánban.

Ebben a szerepkörben Song Szingapúrban fog dolgozni, ahol közvetlenül a vállalat szerződéses üzletági kínálatának bővítésére fog összpontosítani Délkelet-Ázsiában, illetve Kína és Dél-Korea térségében.

A tapasztalt veterán Song a China Reinsurance Group Corporation szingapúri fiókjánál töltött hét év után csatlakozik a céghez, ahol COO-helyettesként és Senior Underwriting Managerként dolgozott.

Miután 2016-ban csatlakozott a vállalathoz, Song menedzserként dolgozott, ahol a szerződéses kockázatvállalásra összpontosított.

Mielőtt a vállalat szingapúri fiókjához csatlakozott volna, Song a China Reinsurance Group Corporation-nél dolgozott a nemzetközi üzletág társult biztosításszervezőjeként, ahol Pekingben volt a székhelye.