A várólista a múlté - új egészségbiztosítás az MKB-Pannóniától
2017.12.14
2018. március elsejétõl érhetõ el az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár Gondoskodás PLUSZ Betegségbiztosítás szolgáltatása, ami révén minõségi gyógyellátást garantál az egészségpénztár tagjai számára.

A szolidáris alapon mûködõ Gondoskodás Csoportos Egészségbiztosításra épülõ és 2018 márciusában bevezetésre kerülõ Gondoskodás PLUSZ Betegségbiztosítás további egészségügyi ellátások igénybevételére ad lehetõséget. Ezáltal Pénztárunk a biztosítási piacon egyedi és igen kedvezõ feltételrendszerû egészségbiztosítási szolgáltatáscsomaggal tudja segíteni Pénztártagjait és a szolgáltatásra jogosultjaikat - áll az MKB-Pannónia közleményében. 

A tagok egészségügyi probléma esetén járóbeteg-ellátásra válnak jogosulttá: váratlan helyzetekben gyors ellátásban, magas összegû minõségi vizsgálatokban és gyógyító szolgáltatásban részesülhetnek. Magánszemélyek részére kivételesen kedvezõ 6500 forintos havi biztosítási díjért vehetõ igénybe, melyet a munkáltató is átvállalhat béren felüli juttatásként, illetve egyéni befizetés esetén a 20 százalékos adókedvezmény lehetõsége is kihasználható. 

"Fontosnak tartjuk, hogy Pénztárunk szolgáltatásaival minél szélesebb körben szolgálja tagjai egészségét. Az új betegségbiztosítás elõnye, hogy elõzetes idõpont egyeztetéssel rövid átfutási idõvel – maximum 10 napon belül - kiemelt orvosi ellátást nyújt a biztosított Pénztártag részére. Várólisták nélkül juthat a komplex szolgáltatások által gyors, hatékony gyógyulást segítõ járóbeteg-ellátáshoz és tanácsadáshoz" - magyarázta dr. Nagyiványiné Fodor Katalin, az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár ügyvezetõ igazgatója.

"Tagjaink modern orvosi mûszerek, berendezések és felkészült szakemberek által, emberközpontú környezetben minõségi ellátásban részesülhet. Azok, akik élnek ezzel a kiváló lehetõséggel, 24 órás forró dróton korlátlanul hívhatják az ellátásszervezõt, kérhetnek nemzetközi második orvosi szakvéleményt, járóbeteg-ellátást kaphatnak, limit nélküli laborvizsgálatokat és éves 250 ezer forintos keretösszegben diagnosztikai vizsgálatokat is igényelhetnek" - hangsúlyozta.

"A szolgáltatásokért, gyógykezelésért nem kell külön fizetni, nincs hálapénz, és szakértõ orvosok, intézmények állnak rendelkezésre. Ezáltal mindenkinek lehetõsége van elõre felkészülni a nem várt eseményekre, és szükség esetén kihasználni jutányos szolgáltatásunkat. A honlapunkról letölthetõ regisztrációs lap kitöltésével már jelenleg is van lehetõség a biztosítás igénylésére" - tette hozzá az igazgató.

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyezõ Pénztár a munkáltatók figyelmébe is ajánlja az új Gondoskodás PLUSZ Betegségbiztosítás szolgáltatást, amellyel - a dolgozónkénti biztosítási díj átvállalásával - komplett egészségvédelmi csomagot nyújthatnak munkavállalóiknak.
"Tapasztalataink szerint a munkáltatók az ilyen jellegû szolgáltatásokon keresztül is erõsíthetik dolgozóik lojalitását és segíthetik õket egészségük megõrzésében" - áll a közleményben.