A CyberCube Insurtech elindította az Account Manager SaaS megoldás új verzióját
2023.12.19

A CyberCube kiberelemzéssel foglalkozó insurtech vállalat elindította az Account Manager 5.0 (v5) verzióját, a „software-as-a-service” megoldást.

Az Account Manager v5 kibővíti a Portfolio Manager, a CyberCube portfóliómodellező termékének képességeit. A mindkét megoldást licencelő ügyfelek számára ez lehetővé teszi, hogy bármely egyedi számla másodpercek alatt, további modellezési erőforrások vagy késleltetés nélkül számszerűsíthetővé váljon.

Az Account Manager egy könnyen használható SaaS megoldás, amelyet kifejezetten a biztosítók számára terveztek.  Segít azonosítani azokat az ügyfeleket, amelyek az underwriting irányelvek hatálya alá tartoznak, és biztosítja a szolgáltató hosszú távú jövedelmezőségét. Az adatokat kontextusba helyezett meglátásokká alakítva az Account Manager lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatvezérelt kockázatkiválasztási és árazási döntéseket hozzanak.

Az Account Manager elvégzi a nehéz munkát, és biztosítja a kockázatok hatékony és eredményes kockázatvállalásához, a kötvények beárazásához és a kockázatvállalási munkafolyamathoz igazodó, nyereséges üzletkötés biztosításához szükséges kulcsfontosságú betekintést. Az Account Manager legújabb verziója kibővíti a pénzügyi számszerűsítéssel kapcsolatos meglátásokat, kihasználva a CyberCube legújabb katasztrófakár-modellezését az egyedi kockázatértékelési igényekhez, hogy segítse a szolgáltatókat, hogy proaktívan értékeljék és kezeljék a katasztrófakár-kitettséget a kockázatvállalás helyén. Az Account Manager v5 számos adatjavítást is tartalmaz, melyek célja a vállalati lábnyomok, a jelmérések és a verziószámok minőségének javítása, melyek mindegyike hozzájárul a jobb jel- és pontszámhatékonysághoz.

A biztosítóknak a biztosítási szempontból releváns információk széles skálájára van szükségük ahhoz, hogy nyereséges döntéseket hozhassanak, valós időben, egyedi kockázati szempontból és portfólióalapon egyaránt.

Az Account Manager v5 már elérhető, a CyberCube folyamatosan fejlődő megoldás- és szolgáltatáscsomagjának legújabb fejlesztése. A CyberCube a világ vezető kiberkockázat-elemző szolgáltatását nyújtja a biztosítási ágazat számára. A vállalat felhőalapú platformja az osztályon belüli legjobb adathozzáféréssel és fejlett multidiszciplináris analitikával segíti a biztosítótársaságokat a kiberkockázat számszerűsítésében, hogy megkönnyítse a biztosítások megkötését, a kiberkockázat- vállalást és a kiberkockázatok összesítésének kezelését.

A CyberCube vállalati intelligenciarétege világszerte több millió vállalatról nyújt betekintést, és több ezer technológiai hibapont modellezését tartalmazza. A platformot 2015-ben hozták létre a Symantec-en belül, és ma már önálló, kizárólag a biztosítási ágazatra összpontosító vállalatként működik, és páratlan adatpartnerek ökoszisztémájához fér hozzá. A vállalat mögött a Morgan Stanley Tactical Value, a Forgepoint Capital, a HSCM Bermuda, az MTech Capital, a Stone Point Capital és Scott G. Stephenson magánszemélyei állnak.