A Lloyd's of London legalább 2035-ig marad a City Towerben
2024.01.02

A Lloyd's of London legalább 2035-ig meghosszabbította bérleti szerződését az ikonikus One Lime Street-i székházában.

A Lloyd's épülete, más néven Lloyd's of London, egy ikonikus toronyház.
A Richard Rogers brit építész által tervezett műemléki védettséget élvező toronyház jellegzetes külső liftjeiről és szervizcsöveiről ismert.

A 14 emeletes épületet külső felvonói és szervizcsövei a város nevezetességévé tették, bár az elmúlt években eltörpült az újabb, magasabb felhőkarcolók mellett.

A 2013 óta a kínai Ping An biztosító tulajdonában lévő Lloyd's azt tervezi, hogy folytatja az épület felújítását az energiahatékonyság növelése érdekében. Ez a döntés hangsúlyozza a Lloyd elkötelezettségét történelmi elhelyezkedése mellett, annak ellenére, hogy a környéken újabb, magasabb felhőkarcolók jelennek meg.

A Lloyd's elnöke, Bruce-Carnegie Brown hangsúlyozta a Lloyd's épületének fontosságát a piac kollektív tudatában.

A földszinten idén nyáron végrehajtott változtatások jelzik ambícióink kezdetét - de még több is van hátra, és a Lloyd's Building más tereit is újra gondoljuk, hogy támogassuk a piac együttműködését és innovációját – nyilatkozta Bruce-Carnegie Brown, a Lloyd's elnöke.

A munkaterületek modernizálása iránti folyamatos elkötelezettségének részeként a Lloyd's a bérleti szerződés meghosszabbítását a belső terek, köztük a felső galériák és a közös helyiségek további felújítására kívánja felhasználni.

Bruce-Carnegie Brown hozzátette továbbá: "Továbbra is figyelemmel kísérjük, hogyan működnek a változtatások, hogy a One Lime Street továbbra is az az ikonikus és dinamikus tér maradhasson, amelyre a piacunknak és ügyfeleinknek szüksége van".

A Lloyd's székhelye 1986. óta a One Lime Street I. osztályú műemléképületben található. Jelenleg több mint 50 vezető biztosítótársaság, több mint 380 bejegyzett Lloyd's-bróker, több mint 4000 helyi biztosítótársaság globális hálózata és díjnyertes innovációs központja - a Lloyd's Lab - található itt.

Az épület tükrözi építészeti és történelmi jelentőségét. A Lloyd's of London biztosítási intézmény központjaként döntő szerepet játszik a globális biztosítási iparban.