Powell ismét a Marshnál
2024.01.24

Rob Powell újra a Marsh globális kárrendezési vezetője lett, miután korábban bejelentette, hogy 2023 októberében a WTW-hez kerül kinevezésre.

Powell 2014-ben csatlakozott a Marshhoz, és 2016-ban nevezték ki globális kárrendezési főigazgatóvá, ezt megelőzően a Torus Insurance globális kárrendezési főigazgatója és 2001 és 2006 között a Cunningham Lindsey International elnöke volt. Powell több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi kárrendezésben, többek között a biztosítási ágazat néhány legjelentősebb és legösszetettebb globális katasztrófakáreseményénél. A londoni központja Pat Donnelly, a Marsh Specialty and Global Placement elnökének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

"Nagyon örülök, hogy Rob úgy döntött, hogy a Marsh-nál marad" - mondta Donnelly. "A Marsh globális kárügyvédi csapatát széles körben a biztosítási iparág egyik legképzettebb és legelismertebb csapatának tartják, amely rendületlenül arra összpontosít, hogy ügyfeleink számára gyors és méltányos megoldást biztosítson."

Powell hozzátette: "Az, hogy a biztosítás hogyan támogatja ügyfeleit káresemény esetén, gyakran az a mérce, amely alapján iparágunkat megítélik; ez az egyik alapvető alapelv, amelyre a Marsh valóban piacvezető globális kárrendezési ajánlatát építette. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak Pat-tel és a csapattal, és különösen az olyan új megoldások bevezetésére összpontosíthassak, amelyek javítják ügyfeleink kárrendezési tapasztalatait."