Stanford az Aspen UK ideiglenes vezérigazgatója
2024.01.25

Az Aspen bejelentette Sarah Stanford kinevezését az Aspen UK ideiglenes vezérigazgatójává.

Stanford jelenleg a Lloyd's Syndicate 4711 aktív biztosítója, amely az Aspen brit üzletágának mintegy 75%-át képviseli. Vezetése alatt a szindikátus jelentős előrelépést ért el, komoly növekedést jelentett, 838,6 millió font GWP-t ért el, és 75,4%-os COR-t ért el 2022-ben, miközben a Lloyd egyik legjobban teljesítő szindikátusa lett az év során.

2023-ban Stanford vezette az Aspen Digital létrehozását, amely további, kizárólag digitális követési kapacitást biztosít, az iparágban elsőként a Ki-vel.

Stanford több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban: 2007-ben csatlakozott az Aspenhez, és azóta vezető pozíciókat töltött be, mielőtt 2019-ben kinevezték a 4711-es szindikátus aktív underwriterévé. Az Aspen előtt a Limit MJ Harrington 2000/QBE szindikátusnál dolgozott underwriting pozícióban.

Mark Cloutier, ügyvezető elnök és a csoport vezérigazgatója elmondta: "Örülök, hogy Sarah átveszi az ideiglenes brit vezérigazgatói tisztséget. A 4711-es szindikátus, az Aspen brit alapplatformjának aktív underwritereként lenyűgöző teljesítményt és referenciákat hoz a szindikátus számára a robusztus teljesítmény, az innovatív fejlődés és a szilárd piaci hírnév formájában.".