Az Origami Risk új mobilalkalmazást indít
2024.02.01

Az Origami Risk bejelentette, hogy új, továbbfejlesztett felhasználói élményt nyújtó mobilalkalmazást indít a környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági, valamint kockázatkezelési funkciók támogatására.

Az Origami Mobile-t úgy tervezték, hogy a biztonsági és kockázati szakemberek, alkalmazottak és vállalkozók számára lehetővé tegye az ellenőrzések és vizsgálatok gyors elvégzését, a megfigyelések megtételét és az események jelentését bárhonnan, mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül - még akkor is, ha a Wi-Fi vagy a mobilkapcsolat nem elérhető. A gyártó integrált kockázati, biztonsági és megfelelőségi platformjával együtt használva az új alkalmazás segít a kockázati és biztonsági szakembereknek abban, hogy egyetlen, központosított rendszeren keresztül átláthatóvá tegyék adataikat és kezdeményezéseiket.

"Ahogy a kockázati és EHS szakemberek igyekeznek proaktívabbá és hatékonyabbá tenni a biztonságot, a kockázatok csökkentését, a termelékenység javítását és a működési kiválóság elérését, az új, technológiai alapú megoldások segítenek nekik abban, hogy teljesítményük és eredményeik lécét magasabbra helyezzék" - mondta Sean Salvas, az Origami Risk EHS vezető piaci stratégiai vezetője.

"Kockázati és biztonsági ügyfeleinkkel szorosan együttműködve terveztük meg az új mobilalkalmazást, hogy ezeknek a szakembereknek egyszerű módot biztosítsunk arra, hogy bevonják a műveleteket a biztonsági folyamatba, osztozzanak a sikerben, és erősítsék a biztonsági kultúrát az egész vállalaton belül." - tette hozzá.

Az új alkalmazás offline képességekkel is rendelkezik, melyek lehetővé teszik a korlátozott internet-hozzáféréssel rendelkező távmunkások számára, hogy az adatokat offline is bevigyék, és elküldjék, amikor a Wi-Fi vagy a mobilkapcsolat elérhetővé válik. Az automatikus kitöltési funkció azonnal egyezteti a munkavállaló és a helyszín adatait, egyszerűsítve a jelentéstételi folyamatot és kiküszöbölve a kézi és ismétlődő adatbevitel szükségességét.

A mobilalkalmazásból származó összes adat automatikusan rögzítésre kerül egy egységes webalapú adattárban, így a kockázati és biztonsági csapat tagjai könnyen hozzáférhetnek az incidens- és kárigényadatokhoz, műszerfalakhoz, ellenőrző listákhoz és mérőszámokhoz, miközben megkönnyíti a jelentéstételt és az elemzést.