A Lloyd's támogatja az Axiót és a REOR20-at
2024.02.20

A Lloyd's bejelentette a Központi Alap magánpiaci allokációjának első két befektetését, amely a Lloyd's Lab két öregdiákját, az Axiót és a REOR20-at támogatja biztosítási megoldásaik fejlesztéséhez a londoni biztosítási piacon.

A Központi Alapból származó allokáció célja, hogy a Lloyd's Lab egyes öregdiákjaiba fektessenek be, akik innovatív technológiákkal és megoldásokkal támogathatják a Lloyd's piacát.

A New York-i székhelyű Axio olyan szoftvert kínál, amely elemzi a kiberérettségi értékeléseket, a kiberkockázat számszerűsítését és a biztosítási stresszteszteket, hogy a biztonsági vezetők hatékonyabb döntéseket hozhassanak kiberberberuházásaikról és prioritásaikról.

A svájci székhelyű REOR20 egy mesterséges intelligenciával működő rendszert fejlesztett ki az árvízkockázat megértésére és mérséklésére.

"A Lloyd's innováció iránti folyamatos elkötelezettségének részeként a bejelentés kiváló példája a Lloyd's Lab gyorsító programjának erejének, amely a City szívében található innovációs központunk szerves részét képezi. Alig várjuk, hogy a kivételes megoldásokat kínáló vállalatok támogatásával és támogatásával a Lab egyre nagyobb jelentőségre tegyen szert a piac megújítására irányuló küldetésében." - mondta Dawn Miller, a Lloyd's kereskedelmi igazgatója.

"A Lloyd's Lab a biztosítási ágazat innovációs központja, amely lehetőséget biztosít számunkra, befektetők számára, hogy mi magunk is támogassuk azokat a nagyszerű vállalatokat, amelyekben az ágazatunk iránti erős közös érdekünk fűződik. Képesek vagyunk vonzó tőkemegtérülést elérni, és a piac javára segíthetjük e vállalatok növekedését." - tette hozzá Eleanor Bucks, a Lloyd's befektetési igazgatója.

"Megtiszteltetés számomra, hogy a Lloyd's-t az Axio befektetői családjában üdvözölhetem. Az egyik alapítói célunk az volt, hogy segítsük a biztosítási ágazatot a kiberbiztonsági kockázatok jobb kezelésében, és a Lloyd's befektetési támogatása bizonyítja, hogy egyedülálló módon képesek vagyunk ezt a célt megvalósítani. Most még szorosabban együtt tudunk működni a Lloyd's piaccal, hogy segítsünk jobb fedezeti megoldásokat nyújtani, különösen a kiberbiztonsági kockázat legnehezebb területein." - mondta el Scott Kannry, az Axio vezérigazgatója.

"A Lloyd's befektetése innovatív technológiai startupunkba nem csupán pénzügyi támogatás; ez a globális biztosítási ökoszisztéma szívének jóváhagyása. A Lloyd kiválóság iránti elkötelezettsége a törekvéseket eredményekké lendíti előre, és határtalan lehetőségeket biztosít a jövőre nézve." - nyilatkozta Danny Chatziprodromou, a REOR20 vezérigazgatója és alapítója.