A CoverForce partnere a Great American Insurance Group
2024.02.21

A CoverForce Inc, egy New York-i székhelyű startup, amely API-t kínál a kereskedelmi biztosítások árajánlatához és megkötéséhez. Mostantól digitális hozzáférést biztosít a Great American munkavállalói kártérítéshez, az üzleti tulajdonos biztosításához és más kereskedelmi termékekhez.

A startup, amely 5 millió dolláros finanszírozását hozta nyilvánosságra, azt állítja, hogy kevesebb mint egy év alatt több mint 3500 felhasználót és partnert vett fel. A kiválasztott partnerek közé tartozik az ISU Insurance Agency Network és a NowCerts ügynökségi menedzsment rendszer is.

"A CoverForce piacvezető egykattintásos kényelmet, egyszerűséget és hibamentes feldolgozást biztosít a kiskereskedelmi és független ügynökök, brókerek, nagykereskedők és fuvarozók számára, miközben eszközöket is biztosít számukra ezen interakciók kezeléséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy a Great American egyik legnagyobb alternatív forgalmazási partnere lehetünk, ami azt bizonyítja, hogy a fuvarozókkal közösen kialakított megoldásainkat a nagykereskedők, brókercégek és hálózati csoportok számára fejlesztettük ki." - mondta Cyrus Karai, a CoverForce vezérigazgatója és társalapítója.