A DOXA új ingatlan MGA-t indít
2024.02.29

Az MGA DOXA bemutatta az Arris-t, egy új biztosítási programot, amelynek fedezetét a többlet és felesleges kereskedelmi ingatlanok területére tervezték. A programot az Obsidian Insurance Group, az A.M. Best által "A-" minősítésű hibrid programfenntartó csoporton keresztül írják.

Az Arris Property Underwriters a nehezen elhelyezhető kockázatokra kínál nagykereskedelmi vagyonbiztosítási megoldásokat, az ingatlan, a vendéglátás, az egészségügy, az oktatás, az önkormányzatok és a könnyűipari ágazatokra összpontosítva. A program átfogó kockázatvállalási megoldásokat kínál a nagykereskedelmi piac számára ezekben a szegmensekben és máshol is, valamint képes 2,5 millió dollár többletkapacitást kínálni, beleértve a kritikus katasztrófaövezeteket is egy korlátozott nagykereskedelmi forgalmazási platformon keresztül.

Az Arris Property Underwriters országos lefedettséget kínál, és nyitva áll az üzleti életben.

"Az Arris Property Underwriters elindításával izgatottan várjuk, hogy a fejlődő piaci ciklusban a legjobb megoldásokat kínálhassuk biztosítottaink és brókerpartnereink számára. A folyamatos éghajlati változások és kapacitásváltozások miatt az Arris csapata a DOXA-nál dolgozó partnereinkkel együtt szorgalmasan dolgozott azon, hogy egy olyan egyedülálló platformot hozzon létre, amely támogatja ügyfeleink igényeit." - nyiltakozta Liz Coakley, az Arris Property Underwriters elnöke.

"Izgatottan várjuk az Arrisszel és a DOXA-val való partnerségünk elindítását. Az Obsidian programhordozói modelljének összehangolása, Liz, Caitlin és az Arris csapatának szakértelme, valamint az elsőrangú viszontbiztosítók támogatása hatékony megoldást hoz létre a piac számára. Az Obsidian elkötelezett a növekvő MGA-partnerekkel való együttműködés mellett, amelyek arra törekszenek, hogy a növekvő piaci kereslet kielégítésére különálló képességeket és tapasztalt kockázatvállalási tehetséget hozzanak létre." - tette hozzá Craig Rappaport, az Obsidian elnöke.