Az Aon új hitelezési megoldásokért felelős vezetője: Suzanne Hughes
2024.03.18

Az Aon bejelentette, hogy Suzanne Hughes az írországi Credit Solutions vezetőjeként csatlakozik a vállalathoz. Ebben a pozícióban az Aon Credit Solutions üzletágának és ügyfélstratégiájának vezetéséért lesz felelős Írországban, szorosan együttműködve a cég központi és nemzetközi csapataival.

Több mint két évtizedes hitelbiztosítási ügyfél- és vezetői tapasztalattal érkezik a brókerhez.Legutóbb a WTW Ireland kereskedelmi és ügyfélszolgálati vezetője volt a WTW Ireland kereskedelmi hitel üzletágában.

Összességében Hughes több mint nyolc évet töltött a WTW-nél. 2016 januárjában csatlakozott a céghez, és a vállalat írországi Trade Credit üzletágának ügyfélkapcsolati vezetői szerepét töltötte be. A WTW-hez való csatlakozása előtt több mint 15 évet töltött a Credit Insurance Management Company Ltd. (CIMCO) ügyfélkapcsolati menedzsereként.

Az Aon nemrégiben nevezte ki Rishi Mehrát India vezetőjének, aki Anne Coronának, az ázsiai és csendes-óceáni térség vezérigazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.