A Dellwood több mint 250 millió dolláros tőkével indít
2024.03.28

Az AIG korábbi vezetői, Michael Price és Kean Driscoll bejelentették a Dellwood Insurance Group megalakulását, amely egy új, országos szintű, kizárólag a nagykereskedelmi brókerek számára létrehozott, a kis- és középvállalati kockázatokra összpontosító többletbiztosítási holding társaság.

A társaság több mint 250 millió dollárnyi tőkével indul.

A Dellwood mögött a RenaissanceRe, a PartnerRe, a Starr Insurance és a Central Insurance, valamint olyan egyéni befektetők állnak, mint Dominic Addesso, David Delaney, VJ Dowling, Jim Hays és a Stone Point Capital vezetői.

"Mind Michael, mind Kean bizonyítottan nyereséges kockázatvállalási üzletágakat építettek, és sikeresen átvészelték a különböző piaci ciklusokat. Rendkívül elismertek a P&C iparágban, és a befektetői csoport izgatottan támogatja őket ebben a vállalkozásban." - mondta Dominic Addesso.

"A P&C iparág fordulóponthoz érkezett, és mi készen állunk arra, hogy aktívan részt vegyünk az elmúlt több mint 20 év legvonzóbb biztosítási piaci feltételeiben. A stratégiai befektetőink szellemi és pénzügyi tűzerőjéhez való hozzáférés jól fog szolgálni minket és brókerpartnereinket a kihívásokkal teli E&S piacon való eligazodásunk során." - tette hozzá Michael Price, a Dellwood vezérigazgatója.