Elindul a Cyber First50
2024.04.02

A Brit új kiberszolgáltatást indított a 10 milliárd USD vagy annál nagyobb bevétellel rendelkező nagy intézményi ügyfelek számára.

A Cyber First50 egy 50 millió USD értékű, elsődlegesen a Brit által vezetett és irányított Lloyd's konzorcium, amelyet a kiberkárok növekvő gyakoriságára és méretére válaszul hoztak létre.

Jon Sullivan, a csoport biztosítási igazgatója így nyilatkozott: "A Brit régóta vezető szerepet tölt be a kiberpiacon, és komoly tapasztalatokkal rendelkezünk az innovatív termékek és az ügyfelek igényei alapján kialakított elhelyezési megoldások létrehozásában. A kiber az egyik fő üzletágunk, amelyet folyamatosan bővítünk, ezért örömmel indítjuk el a Cyber First50-et azzal a céllal, hogy megkönnyítsük a Lloyd's-ban a nagyméretű kapacitások biztosítását."

Adam Taylor, a brit kiber-osztály underwriterje hozzátette: "A kiber állandó és folyamatosan fejlődő fenyegetést jelent a nagyvállalatok számára, és ahogy a kiberkockázatok elterjedtsége növekszik, úgy nő a lehetséges kár is, amit a vállalkozásoknak okozhat, ami miatt a nagy globális cégeknek egyre inkább magasabb fedezeti limiteket kell keresniük. Alapvető fontosságú, hogy a Lloyd's piaca képes legyen kielégíteni ezt az igényt, hogy továbbra is a legnagyobb és legösszetettebb kiberkockázatok biztosításának első számú célpontja maradjon. A Brit Cyber First50 közvetlenül válaszol erre a kihívásra, felgyorsítva és egyszerűsítve a folyamatot az ügyfelek elsődleges kiberbiztosítási limitjeinek biztosításához az alkuszok számára."