Az AXA Commercial könyvtárat indít brókerek számára
2024.04.03

Az AXA Commercial az Egyesült Királyságban egy új online könyvtárral segíti az alkuszokat, mely könyvtár hozzáférést biztosít az AXA által biztosított termékeket kínáló vállalatokhoz a nem szabványos szakmák és ágazatok széles skáláján.

A könyvtár hat kategóriára oszlik: Különleges, Vállalkozók, Felelősség, Motor, Ingatlan és Kombinált. ( Specialty, Contractors, Liability, Motor, Property and Combined)

"Széleskörű és hűséges brókerközönséggel rendelkező vállalkozásként ez az egyszerű koncepció, hogy a rendszerek különös és csodálatos világát összekapcsoljuk ezzel a forgalmazási képességgel, valóban zseniális ötlet. Ha megkönnyítjük a brókerek számára, hogy eligazodjanak a rendszerek széles portfóliójában, az javítja az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatást, miközben új lehetőségeket nyit meg partnereink üzletének bővítésére. Nagyon bízunk abban, hogy a Schemes Specialists névjegyzék valódi segítséget jelent majd fantasztikus brókerpartnereink számára, akik gyakran kerülnek szembe hiánypótló vagy nem szabványos kockázatokkal." - mondta el Gary Head, az AXA Commercial Scheme-ekért és felhatalmazott hatóságokért felelős igazgatója.