A Symetra Life Insurance bevezeti a Cancer Care Compass-t
2024.04.11

A Symetra Life Insurance Company bevezeti a Cancer Care Compass-t, egy az iparágban elsőként választható kiegészítő csomagot, amely a rákbetegséggel kapcsolatos ellátások és szolgáltatások kombinációját kínálja.

Az új rider négy összetevőből áll:

  • Többféle rák korai felismerési teszt - Hozzáférés a GRAIL által biztosított Galleri többféle rák korai felismerési teszthez, amely több mint 50 ráktípust, köztük számos olyan rákot is felismer, amelyre általában nem végeznek szűrővizsgálatot.
  • Egészségügyi érdekképviseleti szolgáltatások - Az Egészségügyi érdekképviselet támogatást nyújt a biztosítottaknak és a jogosult családtagjaiknak az egészségügyi rendszerben való eligazodáshoz, beleértve a biztosítással kapcsolatos problémák megoldását, a wellness-tanácsadást, a számlák kifizetéséről szóló tárgyalásokat és egy 24/7-es regisztrált forródrótot.
  • Táplálkozási beavatkozás, útmutatás és támogatás - A Savor Health a biztosítottak és a jogosult családtagok számára igény szerint hozzáférést biztosít személyre szabott, bevizsgált táplálkozási beavatkozásokhoz, amelyek segíthetnek a krónikus betegségek, például a rák megelőzésében és kezelésében. A szolgáltatások közé tartoznak a személyre szabott receptek, menütervek és a 24/7 online táplálkozási támogatás.
  • Készpénzjuttatás - A kötvénytulajdonosok a kérelem benyújtásakor választják ki a Cancer Care Compass készpénzjuttatás összegét. A megfelelő rákdiagnózis esetén egyösszegű kifizetés történik, a pénz felhasználására vonatkozó korlátozások nélkül. Pótolhatja a kiesett jövedelmet, kifizetheti a biztosítási önrészeket és önrészfizetési kötelezettségeket, vagy akár el is mehet a jól megérdemelt szabadságra. Nincs szükség nyugtákra vagy számlákra.