A MetLife Pet Insurance együttműködik az Association of Animal Welfare Advancement Egyesülettel
2024.04.25

A MetLife kisállatbiztosító bejelentette, hogy együttműködik az Állatjóléti Haladás Egyesülettel. Az együttműködés keretében a MetLife Pet Insurance és az AAWA együtt fog dolgozni az állatorvosi ellátáshoz való hozzáféréssel kapcsolatos problémákra rávilágító tartalmak kidolgozásán és előállításán, miközben az Arany Beagle-díjjal elismerik az innovatív állatvédelmi szervezeteket.

Ez az együttműködés podcastok, blogbejegyzések, hírlevelek és egyéb tartalmak készítésére fog összpontosítani, amelyek célja, hogy segítsenek az állatjóléti szervezeteknek az ellátáshoz való hozzáféréssel kapcsolatos kihívások kezelésében. Ez magában foglalja az innovációk és a lehetséges jogszabályok kiemelését, valamint az egyes menhelyekről, helyi szervezetekről és országos mozgalmakról szóló hírek megosztását.

A tartalomfejlesztés mellett a MetLife Pet szponzorálja az Arany Beagle-díjat, amelyet első alkalommal a 2024 novemberi AAWA-konferencián adnak át. Ezzel a díjjal egy állatvédő szervezetet ismernek el, amely innovatív megközelítéssel foglalkozik a nagyobb fajtájú kutyák szerető otthonra találásának kihívásaival. A díjazott 20 000 dollárt kap, amelyet további munkájára fordíthat.