A PoloWorks elindítja MGA inkubátorházát
2024.05.27

A PoloWorks, az Egyesült Királyság biztosítási piacának szolgáltatója bejelentette a Polo MGA, egy új általános ügynöki inkubátorház elindítását.

Az új ajánlat mind az induló, mind a már működő MGA-k számára nyújt szolgáltatásokat, és a PoloWorks is befektethet az üzletbe, ha az megfelel a befektetési terveinek.

A Polo MGA az MGA-k inkubálásához szükséges szolgáltatások teljes skáláját kínálja, beleértve a hitelellenőrzést, a pénzügyi támogatást és a szabályozási jelentéstételt, valamint a belső brókertámogatást és a tranzakciók kezelését is.

„Ez egy izgalmas kiegészítése a PoloWorks szolgáltatáscsomagjának. A Polo MGA elindítása kiszélesíti kínálatunkat a fokozott teljesítményalapú díjazást kereső, MGA-útvonalat választó jegybankok számára, valamint előkészíti a terepet egy esetleges jövőbeli átmenethez a saját, Polo által irányított szindikátusba vagy szindikátus-in-a-boxba. Új MGA-inkubátorunk célja, hogy támogassa az MGA-alapú kockázatvállalási sejtek létrehozását, lehetővé téve a kockázatvállalók számára, hogy a kockázatvállalás és az üzletfejlesztés alapvető feladataira összpontosíthassanak. Alig várom, hogy a PoloWorks szélesebb körű csapatával együtt dolgozhassak az MGA-térségben.” - mondta Adam Tanner, a Polo MGA vezetője.