A TMHCC kibővíti termékvisszahívási kínálatát
2024.05.28

A Tokio Marine HCC - Specialty Group új termékvisszahívási ajánlatot indít Londonban, és két vezető beosztású személyt nevez ki a válságkezelő csapatába.

Mark Huttont e heti hatállyal az újonnan létrehozott nemzetközi válságkezelési vezetői pozícióba nevezték ki. Hutton korábban az Axa XL globális termékfelhívási vezetőjeként, valamint a McLarens Young International baleseti vezetőjeként dolgozott.

Új szerepkörében Hutton a nemzetközi válságkezelési üzletág vezetéséért lesz felelős, és a termékvisszahívási osztály növelésére összpontosít, beleértve az élelmiszer- és italgyártást, valamint az autóipart, továbbá más termékterületekre való terjeszkedésre.

Hozzá csatlakozik Ian Davidson, mint vezető válságkezelő, aki szintén az Axa XL-től érkezett, miután korábban két évet töltött az APAC régió termékvisszahívási biztosításával az XL Catlin-nél Sydneyben, valamint emberrablás és váltságdíj, illetve politikai erőszak területekkel foglalkozott, mielőtt 2015-ben Londonba költözött.

Philip Hall, a Tokio Marine HCC - Specialty Group nemzetközi részlegének ügyvezető igazgatója elmondta: „Markot és Iant a TMHCC - Specialty Groupnál üdvözölhetjük. Ez az új csapat a piacvezető amerikai termékvisszahívási szakértelmünk kulcsfontosságú bővítését jelenti, amely támogatni fogja a londoni ágazatra vonatkozó növekedési törekvéseinket.”