A Swiss Re Beat Strebelt nevezi ki a Reinsurance China vezérigazgatójává
2024.05.29

A Swiss Re viszontbiztosítási óriáscég bejelentette Beat Strebel kinevezését a Reinsurance China vezérigazgatójává és Kína országos elnökévé.

Strebel Ivan Gonzalez helyét veszi át, akit a Swiss Re vállalati megoldásokért felelős új vezérigazgatójává neveztek ki. Mindketten 2024. július 1-jei hatállyal töltik be új pozíciójukat.

Strebel új szerepkörében a kínai piac összes viszontbiztosítási tevékenységét felügyeli majd, beleértve az élet- és egészségbiztosítási (L&H), valamint a vagyon- és baleseti (P&C) üzletágakat is.

A Swiss Re-nél több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Strebel jelenleg a Közel-Kelet és Afrika ügyvezető igazgatója és vezetője, ahol az L&H és a P&C üzletágakat felügyeli.

Új pozíciójának átvételekor Nikhil da Victoria Lobo, a nyugat- és dél-európai P&C viszontbiztosítási üzletág vezetője fogja vezetni a Swiss Re P&C viszontbiztosítási üzletágát is a közel-keleti és afrikai piacon. Emellett Tamas Bown, az L&H Re UK & Ireland vezetője átveszi az L&H viszontbiztosítási üzletág közel-keleti és afrikai felelősségét.