Az Axis Insurance befektetést kap a Lee Equity Partners-től
2024.06.18

Az Axis Insurance, egy kanadai speciális biztosítási brókercég bejelentette, hogy jelentős növekedési befektetést kapott a Lee Equity Partners, egy középpiaci befektetési cég által kezelt alapból, amely a pénzügyi szolgáltatások és az egészségügyi iparágak beruházásaira specializálódott.

A Lee Equityvel való partnerség stratégiai szempontból hosszú távú sikerre és növekedésre pozícionálja az Axis Insurance-t, és kiegészíti a vállalat meglévő részvényesi bázisát. A tranzakció részeként az Axis Insurance alapítója és vezérigazgatója, Alex Meier megtartotta a vállalatban lévő tőkerészesedésének többségét.

"Csapatunk izgatottan várja, hogy egy tapasztalt, a biztosítási ágazatot mélyen ismerő pénzügyi szolgáltató befektetővel léphet partnerségre. Nagy lépéseket tettünk egy kivételes nemzeti vállalkozás kiépítésében. A Lee Equityvel való befektetési partnerség hihetetlen lehetőséget biztosít arra, hogy felgyorsítsuk növekedésünket és elképzelésünket, hogy iparágunk minden kategóriájában a legjobbak legyünk.” - mondta el Alex Meier, az Axis Insurance elnök-vezérigazgatója.

"Az Axis Insurance a speciális kereskedelmi biztosítások terén feltörekvő vezető vállalat, amely lenyűgöző növekedési múlttal rendelkezik. A társaságban nagy lehetőségek rejlenek, hogy a kanadai piac vezető, országos brókerévé váljon” - mondta Mark Mauceri, a Lee Equity partnere.

A Lee Equity többek között a Captive Resources, a McLarens, a K2 Insurance, a Simplicity Group és a Universal American vállalatokba fektetett be.