Ismaeel Adams a Swiss Re-től csatlakozik a QBE Re regionális
2024.06.21

Ismaeel Adams a QBE Re-hez, a QBE Insurance Group viszontbiztosítási üzletágához csatlakozott, mint Afrika regionális vezetője.

A dubai székhelyű Adams nyolc év után csatlakozik a QBE Re-hez, miután nyolc évig dolgozott a Swiss Re globális viszontbiztosítónál, ahol legutóbb a dél-afrikai regionális igazgatóhelyettesi pozíciót töltötte be.

A Swiss Re-nél eltöltött idő alatt vezetőként számos, egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciót töltött be. 2016-ban csatlakozott, mint Actuarial Graduate, majd két évvel később Marketing Actuarial Associate lett, mielőtt a Dél-Afrikai regionális igazgatóhelyettesi pozícióba került.

Adam kinevezése a QBE Re egyik legújabb személyzeti lépése, ez követi Amanda Lupkin alelnökké (VP) és az észak-amerikai egészségügyi gyakorlat vezetőjévé történő előléptetésének bejelentését.

A társaság nemrégiben Carmen DeSilvát is kinevezte a Specialty Underwriter alelnöki pozíciójába, és bejelentette három új globális termékvezető kinevezését New Yorkban és Londonban.

Salvatore Sama mostantól a balesetbiztosítás globális termékvezetőjeként, Jane Farren pedig a pénzügyi szakmai biztosítások globális vezetőjeként dolgozik, mindketten New Yorkban. Derek Durstot Londonban a Cyber globális vezetőjévé nevezték ki.