A Gallagher Re az Aon nemzetközi COO-ját nevezi ki
2024.06.11

A globális viszontbiztosítási bróker, a Gallagher Re bejelentette Louise Tyler kinevezését nemzetközi operatív igazgatóvá (COO).

A több mint két évtizedes iparági tapasztalattal rendelkező Tayler az Aon-tól érkezik a Gallagher Re-hez, ahol legutóbb a Global Broking - International stratégiai és végrehajtási vezetőjeként dolgozott.

Pályafutását a 2000-es évek elején kezdte a független viszontbiztosítási bróker Benfieldnél, amelyet később az Aon felvásárolt. Azóta Tyler a vállalaton belül különböző pozíciókban dolgozott, a technikai támogatástól kezdve a brókertámogatási funkció vezetésén át a szélesebb körű Marine, Specialty, Composite csapat stratégiájáig és üzletfejlesztéséig.

Ezt követően az Aon viszontbiztosítási megoldásokért felelős személyzeti vezetője lett az Egyesült Királyságban, és ezt a pozíciót töltötte be a Global Broking - International stratégiai és végrehajtási vezetői kinevezése előtt.

Azonnali hatállyal átveszi a Gallagher Re COO szerepét. A londoni székhelyű Tyler a nemzetközi vezérigazgatónak, Dirk Spennernek fog jelenteni, aki így nyilatkozott: "Üzletágunk növekedésével párhuzamosan prioritásunk, hogy globálisan fejlesszük működési képességeinket. Louise széleskörű tapasztalata a stratégia meghatározásában és végrehajtásában, valamint a brókertevékenységben felbecsülhetetlen értékű lesz, ahogy ambiciózus növekedési terveink megvalósításán dolgozunk."

Tyler hozzátette: „A Gallagher Re a viszontbiztosítási piac nagyra becsült szereplőjévé vált, amely a piacvezető ügyfélmegoldások sikeres strukturálásáról és végrehajtásáról, valamint az innovatív megoldások következetes megvalósításáról ismert. Nagy örömömre szolgál, hogy ma csatlakozhatok Dirkhez és nemzetközi vezetői csapatához."