A Vessel Protect James Kentet nevezi ki Senior Business Development Underwriterré
2024.06.17

A Vessel Protect, a Pen Underwriting részeként működő, háborús kockázatokra specializálódott biztosító tovább erősítette tengeri jelenlétét azzal, hogy az iparág veteránját, James Kentet kinevezte vezető üzletfejlesztési biztosítóként.

Chris Goddard, a Pen Underwriting tengerészeti társigazgatója és a Vessel Protect vezérigazgatója lelkesedését fejezi ki Kent kinevezésével kapcsolatban: „James széles körű tengeri tapasztalataival és sokrétű képességeivel fantasztikus értéket jelent majd gyorsan növekvő üzletágunk számára, mivel továbbra is erős növekedési pályára törekszünk, miközben hatékonyan együttműködünk és támogatjuk a Pen szélesebb körű tengeri szakterületeit. Egész ajánlatunk azon alapul, hogy kivételes szolgáltatást nyújtunk a brókerek és ügyfeleik számára, akik nap mint nap dinamikus helyzetekben és rendkívül kihívásokkal teli környezetben navigálnak. James széleskörű iparági kapcsolatai és az általa hozott ügyfélszemlélet felbecsülhetetlen értékű lesz annak biztosításában, hogy ez az üzletág bővülése és diverzifikációja során is első osztályú maradjon - ahogyan a partneri együttműködésben és a minden szempontból kiváló szolgáltatás nyújtásában szerzett tapasztalatai is. Nagyon várjuk, hogy James-t a Vessel Protect és a Pen család szélesebb körében üdvözölhessük!"

A tengeri biztosítási ágazatban szerzett több mint 20 éves tapasztalatával Kent széleskörű szakértelmet hoz új szerepkörébe. A Vessel Protecthez a Lockton Omnitól érkezik, ahol öt évig üzletfejlesztési menedzserként és csoportképviselőként dolgozott.

Ezt megelőzően Kent különböző biztosítási szerepköröket töltött be, a fix P&I-től a senior underwriter szintig, olyan cégeknél, mint a Thomas Miller Specialty/Navigators Insurance Company, a Lodestar Marine és a British Marine.