Az Argenta Holdings felveszi Niranjan Nathant az EY-tól a csoport kockázati igazgatói posztjára
2024.06.18

Az Argenta Holdings Ltd, a Hannover Re leányvállalata, a szabályozó hatóságok jóváhagyásától függően Niranjan Nathan-t vette fel a csoport kockázatkezelési igazgatói posztjára.

A pozíciót Carol-Ann Burtontól veszi át, aki továbbra is a csoport általános jogtanácsosaként és megfelelőségi igazgatójaként tevékenykedik.

Új szerepkörében Nathan Londonban fog dolgozni, ahol Nick Moore-nak, az Argenta Holdings Limited vezérigazgatójának és az Argenta Syndicate Management Limited (ASML) ügyvezető igazgatójának fog jelenteni.

Az új szerepkör betöltése mellett Nathan az ASML igazgatótanácsának is tagja lesz.

Csoportos kockázatkezelési főigazgatóként Nathan az Argenta kockázati csoportját fogja vezetni, és felügyeli az aktuáriusi funkciót. Összességében Nathan több mint két évtizedes iparági tapasztalatot hoz a szerepkörbe.

A céghez az EY-től érkezik, ahol partner és az Egyesült Királyság nem-életbiztosítási aktuáriusi gyakorlatának vezetője volt.

Az EY-t megelőzően több mint egy évtizedet töltött a Swiss Re viszontbiztosítási óriáscégnél, ahol számos különböző pozícióban szerzett értékes tapasztalatot, többek között az Egyesült Királyság aktuáriusi árazásának vezetőjeként, a csoportos vállalati stratégia és fejlesztés igazgatójaként, majd később a Swiss Re Corporate Solutions kockázati igazgatójaként.