A Vouch és a Carta beágyazott partnerséget jelent be
2024.06.19

A Vouch Insurance bejelentette, hogy integrálódott a Carta, a tőkekezelési megoldásokat kínáló szolgáltatóval, ami automatizáltabb biztosítási igénylési folyamatot kínál a felhasználóknak.

A Carta fedezeti táblázatával való integráció révén a felhasználók előre kitölthetik a biztosítási kérelem egyes részeit, így biztosítva a pontosságot.

A beágyazott ajánlaton keresztül a Vouch hamarosan valós idejű kockázat- és fedezetfigyelési megoldásokat kínál majd a Carta ügyfeleinek, valamint hozzáférést biztosít személyre szabott biztosítási csomagokhoz és exkluzív kedvezményekhez.

A Carta 40 000 induló ügyféllel rendelkezik, és a Vouch már évek óta az általa preferált üzleti biztosítási szolgáltató.

"A mai versenyképes startup környezetben, ahol a tőkehatékonyság a legfontosabb, a startupoknak hatékonyan kell kezelniük a kockázatokat, és a biztosítás fontos része ennek az egyenletnek. A Carta azért döntött a Vouch partnere mellett, mert ugyanaz a célunk: annak biztosítása, hogy a nagyszerű startupok ne bukjanak apró hibák miatt.” - Reed McBride, a Carta stratégiai partnerségekért és ökoszisztémáért felelős alelnöke.

"Különösen a megfelelő D&O biztosítás kulcsfontosságú mind a vállalati, mind a személyes vagyon védelme szempontjából. A Vouch fedezetét kifejezetten a kockázati hátterű alapítók és igazgatósági tagok igényeihez tervezték, egyedi védelmet nyújtva az olyan kockázatokra, mint a befektetői belharcok és a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos viták. A Carta által nyújtott nagyobb rálátással még jobb ajánlásokat tudunk tenni, hogy a startupok és alapítóik minden növekedési szakaszban védve legyenek." - mondta el Sam Hodges, a Vouch vezérigazgatója.