Sonja Kozel az INSUREtrust szenior alelnöke
2024.06.24

Az INSUREtrust, a CRC Groupon belül működő kiberbiztosítási és kockázatkezelési specialitású bróker, Sonja Kozelt vette fel vezető alelnöknek.

Új szerepkörében Kozel a csoport belső együttműködésen keresztüli bővítésére, valamint a kiskereskedelmi brókerpartnerségek bővítésére és erősítésére fog összpontosítani.

Kozel több mint egy évtizedes biztosítási tapasztalatot hoz az INSUREtrusthoz. Három év után csatlakozik a vállalathoz a Cowbell kiberbiztosítónál eltöltött évek után, ahol legutóbb az amerikai értékesítés és forgalmazás SVP-jeként dolgozott.

A Cowbellnél töltött ideje alatt ő irányította a biztosító legnagyobb brókerkapcsolatait, és segített a kulcsfontosságú stratégiai partnerségek bővítésében, miközben a vállalat folytatta a kiberbiztosítások elérhetővé tételét minden biztosítási vásárló számára.

A szokásos tranzakciós ügyletek mellett Kozel kulcsszerepet játszott a speciális pool- és affinitási programok azonosításában, létrehozásában és irányításában. Emellett az összes nemzeti szövetségi és aggregátori kapcsolat stratégiájának kialakításával is megbízást kapott.

Kozel korábban a Markel Specialtynél, valamint a Berkshire és a Hathaway Homestate Companiesnél is betöltött pozíciókat.

Az INSUREtrustnál betöltött új pozíciójában Kozel a vállalat vezérigazgatójának, Christiaan Durdallernek fog jelenteni, aki így nyilatkozott: "Szonját örömmel vesszük fel az INSUREtrusthoz. A brókercégek körében nagy tiszteletnek örvend, és hihetetlenül hasznos tagja lesz a csapatunknak."