A CIG nem tudott közgyûlést tartani
2018.04.17
Nem volt határozatképes a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfõre összehívott közgyûlése, a megismételt közgyûlésre két héten belül sor kerül – közölte a cég a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) honlapján.

Határozatképtelen volt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfõre összehívott közgyûlése, mert a szavazatok több mint felét képviselõ részvényes nem jelent meg a közgyûlésen – közölte a biztosító a BÉT honlapján.

A megismételt közgyûlést – a március 14-én közzétett hirdetménynek megfelelõen – április 27-én, változatlan helyszínen és napirendi pontokkal, azonos regisztrálási feltételek mellett tartják meg. A biztosító közleménye szerint a megismételt közgyûlés az eredeti napirenden szereplõ ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes lesz.

A CIG Pannónia Életbiztosító részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. A papír hétfõn kora délután 465 forintot ért, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 544 forint, a legalacsonyabb 204 forint volt. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága a 2017-es üzleti év után részvényenként bruttó 10 forint osztalék kifizetését javasolja a közgyûlésnek.